perjantai 29. tammikuuta 2010

P*skarteluhaaste #24 - Bling Bling

Kerrankin ehdin minäkin mukaan haasteeseen! Ja kamerakin siis toimi, kunhan sai ladatut patterit sisäänsä, joten kuvakin ehtii mukaan :) Mulla korteista yleensäkin löytyy Blingblingiä, joten tämänkertainen haaste sopi mulle oikein hyvin. Vaan kovin vaaleanpunasävytteinen kortista tuli, olis tietty voinut pistää vähän jotain muutakin...


Greeting farmin leimakuva Copiceilla väritelty, mekon pilkuissa kimalleliimaa. Leikittelin myös vähän Spellbindersin kulmastansseilla, kuvan kehyksessä siis käytetty näitä kulmia. Kehyksessä pieniä helmihattuja, joiden päällä pienet timantit. Perhoset väritetty perfect pearlsilla ja päällimmäisenä olevilta siivet kohotettu tarroilla ja niissä myös timantteja. Kukka itsetehty; papereihin väriä Distreseillä ja glimmer mistillä, keskustan paperikukka embossattu holographic-kohojauheella ja keskellä vielä metalliruusu.

8 kommenttia:

  1. Aivan upea!
    Ihanat nuo kiemurat ja koristeet leimakuvan ympärillä ja kukka on aivan mielettömän kaunis :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan herttainen kortti:) Kivat nuo koristeet ja aivan mahtava kukkanen:) Perhosia en minäkään voi vastustaa:) Täydellinen kokonaisuus:))

    VastaaPoista
  3. WAU!! Ihana kortti! Upea kukka!! =)

    VastaaPoista
  4. Suloinen kortti!
    Saa hymyn huulille =)

    VastaaPoista
  5. Kylläpäs on söpönen kortti!!!

    VastaaPoista
  6. Suloinen kortti,ihanan hempeä.Kaunis kuva ja tuo kukka on aivan ihana.

    VastaaPoista
  7. Tuo kukka on tosi kaunis.Samoin koko kortti.

    VastaaPoista
  8. Tää kortti on ihana ja täytyy sanoa että livenä nähtynä oli vielä upeamman näkönen, kun kaikki "bling-blingit" näky selvästi :)

    Hempeen vaaleanpunanen, mut sellasiaki välillä tarvitaan ;)
    Ihana kokonaisuus!!!

    VastaaPoista