perjantai 29. tammikuuta 2010

Uudenuutukaiset copicit

Mäkin hommasin ihanaiset copicit (tai siis vasta pienen osa, parikymmentä väriä...). Pitkään harkinnut tilaisinko vai en. Aiemminhan mä olen pääosin väritellyt Distresseillä, millä saa kivaa jälkeä aikaan, mutta mä ainakin olen toivottoman hidas niillä värittelemään, joten kaipasin vähän nopeampaa värittelyvaihtoehtoa. Aikani ihmeteltyäni ja hintaa vähän kauhisteltuani katsastin hintoja muualta ja löysin Cultpens:n. Täältä löysin postikuluineenkin edulliseen hintaan ja palvelu oli hyvää ja nopeaa, tilauksen tein keskiviikkona ja kynät olivat kirjattuna kirjeenä postilla seuraavana tiistaina!

Copiceilla on kyllä tosi mukava väritellä ja värit saa sulautumaan toisiinsa helposti. Oli mulle kyllä nappiostos. Ja Leimailutaivaassa pääsee ottamaan vinkkiä ja mallia Miijjalta, joka demoilee Paperinauhan osastolla.

Värityskokeiluja olen tehnyt ja yksi kuva päässyt jo kortiksikin asti, laittelen myöhemmin kuvaa, kunhan saan kameran patterit ladattua... Tai ainakin toivon, että vika on vain tyhjentyneissä pattereissa, eikä koko kamera ihan vielä ole antanut periksi...

Laittelen tähän vielä parit hyvät väritysohjeet Youtubesta:1 kommentti:

  1. Tervetuloa copicien maailmaa, itse olen jäänyt niihin ihan koukkuun :)

    VastaaPoista