keskiviikko 6. tammikuuta 2010

tilaustyönä konvehtirasioita

Tuli tuohon vuoden vaihteeseen tehtyä parit tilatut konvehtirasiat työkavereille. Vein nimittäin joulun alla töihin työtovereita muistaakseni rasiallisen itsetekemiäni konvehteja. Niihin tykästyttiin niin kovasti, että sain melkein sättimisiä siitä, etten ollut aiemmin kertonut sellaisiakin tekeväni, eivätkä enää ennätä jouluksi :D Kahdella työkaverilla oli kuitenkin tarvetta lahjoille vielä tuohon vuoden vaihteeseen, toisella 20-ja toisella 50-vuotislahjoiksi. Yhdelle työkaverille on vielä valmistumassa loppuviikoksi pari satsia konvehteja, tosin ilman rasioita tai kortteja, ihan vain tarjoiltaviksi.

Rasiat tehty Scor-palin avulla.

Tämän tein 20-vuotiaalle, tässä tilauksessa ei tarvinnut olla kovin isosti koristeltu rasia kortin lisäksi:

Kartonkina valkoista colorcorea persikanvärisellä sisuksella, vähän reunoista raspailin hiekkapaperilla. Kiekurat Inkadinkadon setistä ja embossattu Rangerin antiqities, värinä Valifornian stucco. Nämä eivät siis kuumennettaessa muutu kiiltäviksi, vaan jäävät tuollaisiksi vähän karheiksi pinnoiksi. Vähän pitsiä, muutamat helmet ja pari perhosta, jotka tilattu ebayn kautta. (Huom Jeenni, oletkos vielä käyttänyt näitä? Mulla ekat vasta käytössä :)

Kortiksi tein kaksi erilaista, joista valita:


Ensimmäinen näistä tehty mukaillen rasiaa, leimasin on Tim Holtzin. Toinen taas oli näistä kahdesta mun lemppari ja tämä lähtikin synttärisankarille. Keiju ja tekstileimasin tilattu ebaysta ja en kyllä yhtään muista kenen ovat, täytyisi aina muistaa laittaa itselleen ylös... Tykkään kovasti näistä leimasimista, keiju on vähän erilainen ja vähän gootimpi kuin keijut yleensä ja teksti oli mun mielestä aika sopiva 20:lle: 'Believe in yourself, Hope for the best, Dream of love and Inspire those around you' Leimattu helmiäiskartongille, Distresseillä reunoja väritelty, keijun siivissä kimalleliimaa, timangeja ja helmet helmihattujen päällä.

Toinen rasia täytteineen meni 50-juhlijalle, ja toivomuksena tyylikäs:

Itsekin tykästyin tähän rasiaan kovasti. Rasian kansi on samalla myös kortti, eli kannessa on avautuva korttipohja, johon voi itse kirjoittaa onnittelunsa. Kannen reunat leikattu Martha Stewartin reunaleikkurilla, vaikkei tästä kuvakulmasta kovasti näykkään. Onnittelulaatta leikattu Nestabilitiesin kahdella erikokoisella stanssilla ja kohoteltu 3d:ksi, teksti on Safmatille tulostettu. kolmen kokoista ruusua ja Priman kukat ja lehdet alla. Lehtiä värjäilty Distresseillä ja loistoa lisätty lehtiin ja ruusujen terälehtien reunoihin vesi-Perfect pearls -seoksella. Pohjan tekstileimasin on saman firman kuin edellisen kortin keiju ja teksti, tuli mieleen, etteivät olisi Hampton arts:n leimasimia...(?) Ja konvehteihinkin käytin tässä rasiassa ruusu-suklaamuottia :)

2 kommenttia:

 1. Voi WAUDE Anitta! Aivan ihania rasioita ja kortteja!!! Tuossa alemmassa rasiassa on tosi kiva idea, että kaunis kansi on samalla avattava kortti!
  Lahjojen saajat ovat varmasti olleet mielissään!

  (Niin ja en ole vielä perhosia käyttäny...)

  VastaaPoista
 2. Wautsi mitkä rasiat ja kortitkin että ei sen puoleen.
  Tuo alempi rasia on aivan ihana ja tuo kortti-idea on loistava!
  Kortitkin on kummatkin kauniita, itseäni viehätti enemmän tuo ylempi kortti :)

  VastaaPoista