torstai 5. marraskuuta 2009

Joulukortti #4 ja rasia kiitoskukkaseksi

On päässyt vierähtämään reilusti aikaa edellisestä postauksesta, kiirettä ja väsymystä riittänyt. Toissa viikonloppuna tehtiin Tallinnan reissu ja vaikka lasten kanssa ei myöhään valvottukaan saati sitten krapulaa hankittu, niin kummasti kyllä matkasta toipuminen vie aikaa; tuntui, että torstaille saakka olin ihan puhki! Kivasti reissu meni, syötiin hyvin ja käytiin hotellin kylpylän puolella pulikoimassa lasten kanssa. Tällä viikolla nuorempi on ollut flunssassa ja minä kotona nyt kolmatta päivää hänen kanssaan. Eilen ehdin jotain jo vähän puuhailemaankin päiväuniaikaan.

Hitaasti valmistuu joulukortit, neljäs vasta tehty, kiirehän tässä tulee :)


Leimasin on ihana woj:n Henry the mouse, tilailin pari näitä jokin aika sitten, suloisia ovat. Kuvan olen väritellyt jo toissa viikolla, silloin värittelin useammankin kuvan kerralla, kunhan saisi koottua korteiksi. Sekin tosin helpottaa kovasti korttien syntymistä, kun kuvia on valmiiksi väritettyinä. Kuva väritelty Distresseillä, pallossa glossya, stanssattujen ympyröiden reunoissa vielä rub-ons -värejä (millähän nimellä nämä yleisesti suomessa tunnetaan...?). Pohjapaperin reunoja ressaitu, kuviopaperin yläkulma stanssattu ja pitkä sivu leikattu Martha Stewartin reunaleikkurilla doily lace, reunoja väritelty Distressillä. Teksti vanhalla dymolla (näihin teksteihin olin jo tykästynyt muiden blogeissa, kunnes päähäni pälkähti, että äitiltäni dymo löytyy). pienet lumihiutaleet ovat eyeletit ja niiden sisältä olen kiepauttanut nauhan rusetille. Alakulman lumihiutale on sizzixin stanssilla leikattu ja koko kuvio embossattu Rangerin holographic-jauheella. Päällä oleva lumihiutale on koru, josta sivuleikkurilla leikkasin ripustuslenkin pois ja keskellä pieni timantti. Vielä vähän lähikuvaa tuosta lumihiutaleesta, anteeksi vaan, kuva on sumea, en oikein taida näitä lähikuvien ottamista ja iltaisin aina joudun muutenkin kuvat ottamaan, joten valaistus ei koskaan ole kovin hyvä...:)

Vielä pari kuvaa rasiasta, jonka tein ystävältäni Tiinalta saamiani ohjeita pohjana käyttäen Scor-palilla. Rasia lähti tänään kiitokseksi Markon työkaverille, saimme häneltä pihalle lasten keinun, jossa on kaksi tavallista keinua ja yksi sellainen vastakkainistuttava keinu. On meinaan muksuista aivan älyttömän kiva; Ninnalla on kuun lopussa kolmevuotissyntymäpäivä ja hän olikin sitä mieltä, että keinu on hänen syntymäpäivälahjansa :D Keinun antaja ei keinusta mitään huolinut, halusi vaan päästä siitä eroon omien lastensa kasvettua isoiksi, joten tein pienen kiitoksen, täytteenä on Kotigastronomin mausteita ja teetä.


'Ikkunat' ovat piirtoheitinkalvoa, takapuolella on toinen. Taas oli vaan sama ongelma kuin yleensä, multa ei oikein löydy mitään 'miehisiä' koristeita. Millaisia koristeita te muut yleensä käytätte miesten kortteihin tai muihin lahjoihin?

Tässä vielä kuva stanssatuista kirjaimista kootusta viestistä, joka siis on tuossa rasian yläosassa nauhan alapuolella. 'Iso'-sanan i-kirjaimen piste on musta timanttikoriste.

Nyt painun askarteluhuoneeseeni, josko ehtisin jotain vielä puuhastelelmaan, kun poika vielä nukkuu.

6 kommenttia:

 1. WAU! Onpa upeat luomukset! Ihana kortti, tosi kaunis ja niin suloinen tuo hiiri! =)

  VastaaPoista
 2. IHANA kortti! Ja tuo rasia on aivan mahtava! Värit on tosi hyvät. (Muuta koristusta ei tarvitse.) Ja ikkunasta näkyy etikettiä... :) Tää on tosi ihana "kiitoskukkanen"!
  Ja se Scor Pal on ilmeisesti melkoisen hyvä työväline?

  P.S.Ootko huomannu mun kommentin 26.10...? :o)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kortti ja rasia.
  Kortti on todella kaunis ja mielettömän kivat nuo yksityiskohdat. Kivasti laitettu tuo kuviopaperi ja leimasinkuva on ihana.

  Rasia on aivan ihana ja nuo on kyllä ihania lahjoina, varsinkin tuollaisilla täytteillä.
  Täytyy varmaan itsekin hankkia tuo Scor Pal jossakin vaiheessa ja koittaa perehtyä sen käyttöön, jos sillä tuollaisia luomuksia saa aikaiseksi :)

  VastaaPoista
 4. Hurmaava tuo korttisi.Niin ihanat värit ja suloinen kuva.Itsekin tilasin juuri tänään ekan henri-hiireni,ovat niin sööttejä vaikken ens alkuun niille meinannut lämmetäkään.Rasia on myös todella kaunis.Ihanaa paperia.Toivottavasti saaja osaa tarpeeksi arvostaa..

  VastaaPoista
 5. Todella tyylikäs lahjarasia. Ei todellakaan kummempia koristuksia tarvitse. Miehille on aina hankala kehitellä mitään. Isäinpäivä on huomenna ja minä en ole saanut edes aloitetuksi korttia omalle isälleni... XD

  VastaaPoista
 6. Ihana postaus ja kauniisti osaat sanasi kirjaimiksi pukea, oli mukava lukea reissustasi, lasten saamasta keinusta ja kiitoslahjastasi sen antajalle:)Kortistasi ensin; Ihastuttava ja runsaasti, siis todella runsaasti toinen toistaan ihanampia yksityiskohtia ja leimasinkuva Henrystä söötti, jonka olet todella kauniisti värittänytkin:) Toi ns. vanhanaikainen Dymo on kyllä paras, noilla uusilla kun ei saa enää tekstiä koholle :(
  Lahjarasiasi ja sen sisältö on kiva ja kauniisti valmistettu alusta loppuun saakka:)

  VastaaPoista