keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Jouluisia namipussukoita

Niin se vaan napsahti 2000 kävijääkin rikki, kiitos vaan kaikille vierailijoille ja iso kiitos ihanista kommenteistanne! Ennen joulua laittelen pienen bloginamunkin tänne, siitä enemmän tuonnempana. Kiireistä elämää ollaan vietelty, ei kauheasti tuonne askarteluhuoneeseen ehdi hiipiä, joten kaikki mitä pääsee tekemään, onkin sitten jouluaiheista, koittakaa kestää :D

Kokeilin minäkin tehdä noita pussukoita, joita muiden blogeissa olen aiemmin ihastellut. Olipas kivoja tehdä, pienellä työllä saa kivoja pussukoita, joilla voi sitten kavereita jouluna muistaa.Näissä ei mitään ihmeellistä, punaiset etiketit stanssattu Spellbindersin mega curved rectangles-setin isoimmalla stanssilla, sinertävä leikattu vaan suoraan ja etureuna leikattu Martha Stewartin doily lace -leikkurilla. Taitteet olen tehnyt Scor-palilla, onnistuu tosi kätevästi ja sai helposti suoraan keskelle. Lumihiutaleet stanssattu Sizzixin lumihiutalestanssilla, jossa kaksi eri hiutaletta. Hiutaleet päällystetty holocraphic-kohojauheella. Leima kulmassa Inkadinkadon setistä. Kukat priman. Timangeja, dew dropseja ja lumihiutalekoruja, joista sivuleikkurilla poistettu lenkki ja päällystetty kullanvärisellä kohojauheella. Kullanväriset 'hyvää joulua'-tagit ovat Tiimarista, lisäsin niihin vain kullanväriset haaraniitit.

6 kommenttia:

 1. Voi kun ihania pussukoita! Tosi kauniita! =)

  VastaaPoista
 2. Kylläpäs olet värkänny IHANIA pussukoita!!! Suupielet vetää ylös niillä, jotka nämä namupussukat saa! :o)

  VastaaPoista
 3. Oletpa jo ehtinyt tehdä upeita pussukoita. Minulla mielessä vain ne paperipussit johon voi laittaa esim pienet kudotut sukat...melkein jo valmiit...teippaukset papereista puuttuu mutta kasa pyörii vain paikasta a paikkaan b:)

  VastaaPoista
 4. Jälleen kerran olet onnistunut tekemään jotakin todella ihanaa :)
  Todella kauniit nuo pussit ja varmasti lahjan saaja on iloinen jo tuosta pussistakin ;)

  VastaaPoista
 5. Ihania--minä olen ostanut jo monta kertaa rekvisiitaksi noita karkkeja--mutta aina kun tarviin ne on jo loppu--itseä saan syyttää :))
  Kauniita kortteja teet myös!!

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Minulle riittäisi joululahjaksi pussillinen noita "taideteoksiasi" - kiitos!
  ...käyttäisin sitten vuoden päästä...
  terv. UllaE, Heinola

  VastaaPoista