torstai 24. syyskuuta 2009

Tonnionnea, päivitystä ja päivittelyä

Ensiksikin, Vau! Tuhat kävijää, se on jo aika kivasti ja nopeastikin tullut. Iso kiitos kaikille teille, jotka olette blogiani käyneet ihmettelemässä! Mukava huomata, että oma blogi kiinnostaa muitakin ja ettei korttejaan tarvitse enää ihan yksin vain ihmetellä :) En olisi kyllä uskonut näin nopeasti saavuttavani noinkin isoa lukemaa, tästä se lähtee. Luotte kyllä uskoa itseen, kiitos myös ihanista kommenteista, joita olette jättäneet! En nyt ihan vielä namuja jaa, mutta kyllä jossain vaiheessa jollain syyllä :)

Blogi on ollut hiljainen pari viikkoa, ensinnäkin töihinlähtöni takia, ensimmäinen viikko oli aikamoista ihmettelyä ja väsynyt olin päästessäni ylitöiksi venyneiden päivien jälkeen kotiin. Lapset tosin tottuivat hoitoon yllättävän hyvin, ei ollut mitään suurempia itkuja ja tyttö tuntuu jo ihan viihtyvän, kiva juttu! Työtkin varmaan lähtevät sujumaan, kunhan saa hiukan nopeutta hommiin. Kunhan sinne töihin nyt taas pääsisi; meillä ollaan kulunut viikko sairasteltu jokainen vuorollaan, joten koko viikko on mulla mennyt kotona milloin itseni, milloin lasten takia. Harmittaa ja nolottaakin olla sairaslomalla heti, kun töihin palautui, vaikkakin pakkohan se on kotona sairastaa... Mietinkin, että lapset ehkä aluksi sairastelee enemmän hoitoon mennessään, mutta en nyt tällaista odottanut... Toivottavasti nyt saadaan olla terveinä pidemmän aikaa.

Jotain pientä on sentään syntynytkin, ettei ihan askarteluvieroitusoireet iske :) Ystävälläni oli tässä viikolla syntymäpäivät, mutta saa lahjan olosuhteiden pakosta vasta jälkikäteen. Käteen osui kaapista tuollainen Tiimarin pyöreä vanerirasia, joka koki muodonmuutoksen:


Pääsin vihdoinviimein käyttämään tätä suloista Greetin farmin leimasinta, minkä ensimmäisen kerran näin Maijun käsittelyssä ihanan kukkameren ympäröimän ja ajttelin heti, että tuon mä haluun! Kuva väritelty vesiväreillä. Purkin kannen reunukseen käytin ensimmäistä kertaa myös ihanaa Martha Stewartin doily lace -reunusleikkuria, minkä tilailin jenkkilästä. Kannessa ruskeaa colorcorea, jota hiekkapaperilla raspailtu. Kukat ovat Petaloon suloisia valmiita pikkukukkia, jotka saapuivat viime viikolla monen muun ihanuuden kanssa yllätyskirjeessä ihanalta ystävältäni Jenniltä, kiitos vielä kerran, Jenni!!! Kannessa on toisella puolella vielä pieni rusetti samasta nauhasta, joka purkkia kiertää. Purkin sisäpuolen koristeiksi arvelin Mariannejen riittävän :D Pohjassa on vielä käsinkirjoitettu synttäritervehdys, joka purkin tyhjennyttyä paljastuu...

7 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Tosi kiva idea! ..itselläkin kaapista samoja purkkeja löytyy, pitänee tuunata.. =)

  VastaaPoista
 2. Voi, kun olet tehnyt söpön rasian! Aivan ihana lahjaidea!

  Jeenni :o)

  VastaaPoista
 3. Onpas hauska rasia. Pitäisi varmaan itsekin muutama tollainen tuunata kun on nyt niin paljon tulossa lähipiiriin vauvoja ja pitäähän isosisarruksillekin sitten jotain viedä, joten eiköhän noita pidä kokeilla... =) Kiitos kauniista kommentistasi blogissani. Kannattaa kokeilla sitä punontaa! =)

  VastaaPoista
 4. Sulla upeita kortteja ja rasioita täällä. Todella kauniita! Kiitos käynnistä blogissani!

  VastaaPoista
 5. Kaunis rasia. Tsemppiä töihin - ei sairastumisille voi mitään. Sama oli täällä.

  VastaaPoista
 6. Ihanan laatikon olet saanut aikaiseksi. Täytyisi varmaan itsekin kokeilla tuollaisen tekoa jossakin välissä :)

  VastaaPoista
 7. Kiitokset Anitta tästä. Sai mielen piristymään kummasti ja nousipa hymy naamalle kun purkki tyhjeni. :)

  Veera

  VastaaPoista