sunnuntai 13. syyskuuta 2009

töihin...!

Kello on nyt 04.30 ja mä valmistaudun ensimmäiseen työpäivääni kolmen kotona vietetyn vuoden jälkeen. Mun työni ehti näiden vuosien aikana vaihtua saman talon sisällä aivan toiseen työtehtävään yt:den myötä. Eli tänään alkaa siis uusien töiden opettelu, aikaiset aamut (työ alkaa 05.30) ja aivan uusien työkavereiden nimien opettelu. Eniten jännittää, miten lapset oppivat päiväkotiin; tyttöni, joka kohta täyttää kolme, uskoisin alkushokin jälkeen viihtyvän uusien kavereiden ja virikkeiden parissa, puolitoistavuotias poikani säälittää enemmän, hän kun on nii-iin äitinpoika, aina lahkeessa kiinni, vähän herkkis luonne muutenkin. Just yksi kaveri totesi, että heillä meni vuosi sopeutuessa... Voih! Katsellaan nyt, kuinka käy...!

Eilen tein parit synttärikortit 50 vuotta täyttävälle enolleni. Pääsin vihdoinviimein edes vähän leikkimään Bigshotillani! :)Oli ensin tarkoitus, että äidin kanssa laitetaan yksi kortti yhteisenä, mutta äiti ei osannut päättää ja niin laitamme omat kortit, siinä vaiheessa vähän harmitti, että tuli aika samantyyliset, varsinkin kun on sama leima ollut käytössä (Inkadinkadon iso synttäri-tausta). Koristuksia aika vähän, enemmän keskityin tosiaan kokeilemaan Bigshottia. Onnea-teksti ja numerot Provocraftin Typewriter.

Jeps, nyt lähden katsastamaan uuden työn, hyvää viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Mainiot kortit, tosiaan vähän samanlaiset tuon leiman takia, mutta kuitenkin niin erilaiset, ettei haittaa....kiva toteutus!

  VastaaPoista
 2. Ihanan yksikertaiset mutta samalla niin kauniit kortit olet tehnyt! Sopivat kyllä miehelle tosi hyvin. Minusta miehille on monesti hankalampi tehdä kortteja, mutta nämä ovat onnistuneet todella hyvin! Kiitos kommentistasi blogissani =)

  VastaaPoista
 3. Tyylikkään klassiset kortit.Onnea uudelle Big Shottin emännälle,miekii tänä kesänä hankin jaaskartelukirpparilta löysin siihen lisää osia ja opaljon muuta.Oli kiva tutustua ja tavata blogeista tuttuja.

  VastaaPoista
 4. Komeita kortteja on!

  Jeenni :o)

  VastaaPoista
 5. WAU!!! Aivan upeita kortteja! Erityisesti tykkään tuon ylemmän värimaailmasta! =)
  Toivottavasti työt ovat alkaneet mukavissa merkeissä ja lapset tykkäävät tarhasta.
  Kyselit leimakuvasta..se on whiff of joyn.

  VastaaPoista
 6. Tadaa!!! Onneksi olkoon Anitta! Tonni on nyt saavutettu, nimittäin laskurissa. Ja satuin olemaan tuhannes vierailija... :o)
  Onnea, onnea....ja paljon lisää vierailijoita!

  Jeenni :o)

  VastaaPoista
 7. Heippa!
  Kiva kun kävit vierailulla ja otit vaihtariasiaan kantaa.(ens viikolla varmaan saatan saada vaihtoa pystyyn, katsotaan).
  Kylläpä näköjään kannattaa vierailla toisten blogeissa ja jättää kommenttia, saa vastavierailuja ja löytää uusia blogeja :)
  Kiva kun löysin tänne, oot tehnyt hienoja kortteja! Bloggailussakin ollaan samalla lähtöviivalla, aloitin kans blogini kesällä. Onneks on ollut muutama ihana bloggaaja auttamassa kaikissa jutuissa.Toivottavasti sullakin on. Tuuhan käväisemään välillä, niin pääset vaihtoon ilmoittautumaan sitten :)

  VastaaPoista
 8. Kivoja kortteja sinulla, löysin blogisi juuri äsken! :) Kerrohan kuulumisia miten teillä on arki alkanut sujumaan? Mitäs lapset on tykännyt olla hoidossa? Meillä nuo jutut on vielä edessä, kun kuopus on vasta reilut 4kk, mutta jännittää jo valmiiksi tuleva "oikea arki"! :)

  VastaaPoista