perjantai 21. elokuuta 2009

Paukkumaissia

Tällainen ihanan lutuinen nalle tipahti viikolla postilaatikkoon ja pakkohan se oli mahdollisimman nopeasti korteiksi vääntää! Popcorn-karhu on mulle itse asiassa vanha tuttavuus ristipistelyn puolelta, kovin hellyttävä kaveri ja kiva kun nyt myös leimasimina. Jäin kuolaamaan noita joululeimoja...

Ekassa kortissa ei kauheasti mielikuvitusta; kuva on niin iso, ettei korttiin oikeastaan muuta mahdukaan :) Leikatun alareunan alla on sininen satiininauha, palloissa vähän glossya.


Toiseen korttiin leikkasin pelkän karhun ja nostin kohotarrapaloilla erikoisemman paperin päälle: Magic Scraps - 12 x 12 Paper Thin Cork, eli tuo on ihan kuin korkkimattoa, mutta ihan ohkaista, jota voi leikellä miten lystää ja aika hyvin kestää taivuttelunkin. Olen joskus tätä ebayn kautta hommannut. Kukkien päällä lasihelmiä. Ja vielä lähikuvaa söpöliinistä ja tuosta korkkipaperista:


Aurinkoista viikonloppua kaikille kävijöille!

5 kommenttia:

 1. Ihania kortteja!!! Alempi on mun suosikki!

  Jeenni :o)

  VastaaPoista
 2. Ihania kortteja... Mä olen ollut monta kertaa hilkulla tilata noita Popcornin leimasimia... vielä olen välttänyt kiusauksen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vielä askartelukirppiskaupoista. Poikani oli tyytyväinen. Täytyy kokeilla niitä "hiutaleita".

  VastaaPoista
 4. Oi vitsi kun on kauniita kortteja! Ihana tuo alempi sinisävyinen ja sen korkkimatto! ....oonhan mä täällä käynyt aiemminkin ihastelemassa, anteeksi kun aamulla huijasin ;)...kiitos kaupoista! Hyötykäytössä ovat jo!!! =D

  VastaaPoista
 5. No nyt se selvis miksi toi nalle on mulle jotenki tutun näköinen, itsekin olen noita ristipisto töitä tehnyt, ja sieltähän se nalle on :))
  Ja juu onhan se hieman iso, mutta saa oikein kivoja kortteja tehtyä ja niinkuin tämä sinun tekemäsi on oikein kaunis. Kivan näköistä tuo ns. korkkimattopaperi :)

  VastaaPoista