sunnuntai 16. elokuuta 2009

Eilen saatiin viimetippaan kutsu 4-vuotissynttäreille tänään. Ja eihän mulla ollutkaan poikakorttia valmiina, joten ei kun vääntämään. Onneksi varastosta löytyi valmiiksi väritettyjä kuvia ja koottuja 3d-kuvia! Pohja on Distresseillä väritelty siniseksi, ei vaan kuvasta oikein näy, kun (taas) illalla huonossa valossa kuvasin. Ja taitaa olla linssissäkin jotain likaa, kun alaosa jäi vähän sumeaksi... Kiekurat siirtokuvia ja teksti Safmat-kalvolle tulostettu.

Tein mä viikonloppuna muutaman kortin tänään alkaneelle kirppisviikolle Lahden femmatorille, mutta uskokaa tai älkää, mä unohdin ne kuvata...! Paraskin blogin pitäjä vai mitä...?! :D

4 kommenttia:

 1. Just sopiva kortti 4w sankarille! Kerro tyhmälle mitä on Safmat- kalvo!?

  Jeenni :o)

  VastaaPoista
 2. Äläs nyt, ei ole tyhmiä kysymyksiä, itse en laittanut tuota linkkiä heti alkuunsa. Nyt on linkki, josta löytyy; aivan ihanaa, saa omia siirtokuvatekstejä/-kuvia tehtyä tulostamalla. Se vaan sit leikataan mahdollisimman läheltä reunoja ja raaputellaan kiinni. Ei tosin ole täysin näkymätöntä, mutta varsinkaan kuviopaperin kanssa ei kyllä huomaa. Tuolla oon yhdessä aiemmassa kortissa laittanut tekstin nauhaan:
  http://anivaara.blogspot.com/2009/07/ensiaskeleet-blogimaailmassa.html

  VastaaPoista
 3. hienohienohieno!!! ja tosi hauskat leimakuvat :D

  VastaaPoista
 4. Eka kerran eksyin tänne. Ihania kortteja :)Tää on tosi passeli ja kiva kortti pojalle, tykkään!

  VastaaPoista