tiistai 28. heinäkuuta 2009

Vauvakortteja

Tein yksi ilta tällaisen "ihan muuten vaan" -vauvakortin, kun noiden synttärikorttien miettiminen alkoi kypsyttämään. Pohjapaperi itse tehty; yksinkertaisia kukkia embossattu valkoisella helmiäiskorttipohjalle ja päälle väritelty Distress inkeillä. Noista tulee kyllä kivan näköisiä. Leimasin on Artful Stampersin, väritelty vesiväreillä ja nostettu pohjasta kohoteippipaloilla. Vauvan hiuksissa ja puvun napissa sipaus Sticklesiä. Koruna pienet jalat nauhassa ja kukat ihania Priman Hydrangeoita ja lehdet myös Priman. Kukkien keskustoissa värilliset lasihelmet. Teksti tulostettu Safmat:lle ja raaputeltu kiinni.


Tässä pari aiemmin tehtyä vauvakorttia, jotka ovatkin jo lähteneet eteenpäin:Tossuissa Glossy accentia, korttipohjassa kiekuroita kohoteltuRangerin antiquities -kohojauheella, väri California stucco. Nämä ovat kinoja kohojauheita; pinta ei kuumennettaessa muutu lkiiltäväksi, vaan jää vähän karhean näköiseksi (ekan kerran kokeillessa lämmitin ja lämmitin ja ihmettelin, kun ei muka sulanut). Kukat Priman hydrangeat, takana lehtinä Priman isommat vihreät kukat. Ja taas lasihelmiä...:)


Sama leimasin kuin ylimmässä, pienellä palalla teippiä vaan jätetty hiuskiehkura leimaamatta. Reunan leimat leimattu kirkkaalla musteella ja väritetty chalkseilla. Kukkien keskustoissa helmihatut ja timantit.

1 kommentti:

  1. Noi vauva-kuvat on aivan ihania. Ja tossut!

    ..Oho.. piti käydä nostamassa pannu liedeltä, kun paloi lasta kiinni...

    redu

    VastaaPoista