tiistai 28. heinäkuuta 2009

ensiaskeleet blogimaailmassa

No huh, päätin minäkin pistää blogin pystyyn, kun kaikki ovat vakuutelleet, miten helppoa se on. Alku menee varmaan säätöihin tutustuessa ja vanhempia kortteja esitellessä.

Sain vähän aikaa sitten ensimmäisen korttitilaukseni; luulis kortin teon olevan helpompaa, mutta ei; väänsin ja käänsin aihetta: onnittelukortti 60-vuotiaalle miehelle ja ainut mitä sanottiin, että hauska ja värikäs. No apua! Ihmisestä sen enempää tietämättä, voin vakuuttaa, että pieni epävarmuus astui kuvaan useammankin kerran. No, pakkohan se oli jostain aloittaa, tein muutaman erilaisen mahdollisesti kelpaavan, torstaina käyn esittelemässä tulokset ja katson kelpuutetaanko yhtään. Tällaisia niistä tuli:

Näissä korteissa käytetty ihania Art Impressionin leimakuvia, väritetty Distress ink-musteilla (mulla on vielä paljon opittavaa tuosta värityksestä...). Alemman kortin lieskoissa on käytetty Glossy accenttia tulta elävöittämään. Lisänä kiekuroita ja irtotimantteja. Tuo "60" circle it:n sisällä myös leimattu ja päällä Perfect pearlsia (se on ihana aine!). Mutta kävi myöhemmin mietityttämään, että onkohan tuo vähän kuitenkin naismainen tuo alempi kortti...?

Päätin varmuudenvuoksi tehdä pari vähän hillitympää onnittelukorttia, kaikkihan ei noista räväkämmistä leimakuvista niin piittaa:


Tässä ovat värit ihan v...turallaan, ei siis oikeasti vaaleanpunainen tuon sudenkorentotaustan pohjaväri, vaan aika hillitty punainen. Sudenkorentotausta leimattu, väritetty Distresseillä ja päällä glossy accentia. Irtosudenkorento leimattu helmiäiskartongille, embossattu mustalla kohojauheella, päällä timangeja ja siivet kohotettu kohotarrapaloilla. Tekstit nauhoissa tulostettu Safmat:lle ja raaputettu kiinni. Kulmassa kolme kullanväristä lasihelmeä. Mitä luulette, sopisiko tämä miehelle?

Ja viimeinen vaihtoehto (tosin onhan tässä vielä torstaihin aikaa... :) olisi tällainen:


Cd-levy taustana, tuollainen mitalileimasin embossattu kultaisena helmiäiskartongille ja koottu kolmiulotteiseksi, kulmissa ja cd:n ympärillä ääriviivatarrat kuten myös onnea-teksti.

Mitäs luulette, olisko yksikään näistä miehelle sopiva, vai palataanko työpajaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti