keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Lisää tilattuja kortteja

Tilauskortteja pukkaa, en mä muuta oikein olekaan saanut viime aikoina aikaiseksi... Ja kun nämä kaikki on nyt olleet näitä virkattuja kehyksiä, niin en äitienpäiväkorttejakaan tänne laittanut. Nyt lupaan ja vannon, kautta kiven ja kannon, että yritän päivitellä blogia edes vähän useammin, ellen muulla, niin aiemmin tehdyillä korteilla, mitä en ole esitellyt!

Ihana kun on kesäiset ilmat tulleet, tuntuu, että energiaa taas löytyy enemmän, kauniina päivinä se vaan helposti vierähtää tuolla puutarhassa möyriessä. Nyt olen loppuviikon sairaslomalla erittäin pahaksi äityneen allergian takia, josko saisi parit kortit tehtyä lepäilyn lomassa. Mulla on joskus aiemmin todettu allergioita, mutta ne ei ole niin paljoa vaivanneet (vaikkakin nyt ajatellen, aina mä olen ollut sellainen "niiskuneiti"...), että olisin lääkkeitä tarvinnut. Menin lääkäriin muka vaan pitkittyneen nuhan ja jo yhden syödyn oireita helpottamattoman antibioottikuurin jälkeen, lääkäri katsoi nenään ja totesi, limakalvot on ihan turvoksissa ja siniset (!?) ja lähetti kotiin melkein viikon sairasloman ja neljän eri lääkereseptin kanssa! Että näin täällä...

Mutta taas siis parit virkatut kortit.

Tausta tehty punchinellaan apuna käyttäen Distress inkillä, väri victorian velvet, joka on tällä hetkellä mun lemppari. Perhoset ääriviivatarroja helmiäispaperille kiinnitettyä ja leikattu ääriviivoja myöten, siivet nostettu kohotarroilla.

Taustassa kiekurat Inkadinkadon kiekurasetistä, kohojauheena Rangerin antiquitites, väri californian stucco.

2 kommenttia:

  1. Ei voi kortit enää upeimmiksi käydä kuin nämäkin:)) Ja viisi huokausta perään!!!
    Ihana tuo punchinellalla tehty taustakin.
    Koeta nyt parantua allergiastasi:))

    VastaaPoista