maanantai 26. huhtikuuta 2010

P*skarteluhaaste #36 - Ei leimakuvaa

Kokeilinpa minäkin vihdoin viimein tuota reunuspitsin tekoa. Lanka oli liian paksua, eikä virkkaaminenkaan taida olla ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaista, mutta kiva siitä silti mielestäni tuli. Näitä varmaan syntyy lisääkin! Huomasin, että ehdin kortillani vielä P*skarteluhaasteeseenkin, kerrankin (eihän leimattu teksti kai ole leimakuva...?)!Kiirettä on pitänyt, taas kerran, tuntuu ettei ehdi edes hengähtää ja viikonloputkin menee yhdessä hujauksessa. Mutta ihanaa että saa aurinkoenergiaa, tuntuu että taas on kuin olis nukkunut talviunta ja taas ihana herätä luonnon kanssa :D

Toissa viikonloppuna vietettiin ihanaa aikaa kortteilun ja juoruilun parissa Riihimäellä, kiitos kaikille, oli oikein rattoisaa ja minut voi aivan varmasti bongata myös myöhemmissäkin tapaamisissa!

Reunuksen virkkailin launtaina matkalla, kun kävimme isännän kanssa Hesan suunnalla koeajamassa parit autot, kovasti on toisella osapuolella autonvaihtokuume. Vanhalla autolla tosin ajelimme vielä takaisin, joku lähiviikonloppu uusi yritys. Kovasti käy näköjään työstä tuo pelkääjän penkillä istuminen, olin ihan puhki, kun kotiuduimme x)

5 kommenttia:

 1. Tosi kaunis ja hempeä kortti! Vai, että autokuumetta pukkaa... ;o)

  VastaaPoista
 2. Ai kun ihana kortti!! Tosi kaunis!! =)

  VastaaPoista
 3. Upea on tämäkin ja hienoja edellisetkin;-))m

  VastaaPoista
 4. Upea kortti kerrassaan ja hienosti olet onnistunut virkkauksessa, mä ainaskin teen kaikki jämälangoista...jos on paksumpaa niin koeta tehdä vähempi pylväitä kuin ohje:))Sitten jos on oikein ohutta niin laita kaksi lankaa vierekkäin:))
  Autokuumehan helpottaa kun lyö vähän rahaa pöytään!!

  VastaaPoista
 5. Kerrassaan upea ja tyylikäs kortti!Ihana tuo virkkaus ja kukat niin kauniisti asteltu.Tykkään tosi paljon tästä:)

  VastaaPoista