tiistai 9. maaliskuuta 2010

3 x vauvakortti ja p*askarteluhaaste

Sain tilauksen kortista tyttövauvalle, en kuitenkaan saanut mitään ohjeistusta tyylistä ja näitä vauvakortteja on aina niin mukava tehdä, joten päätin tehdä vaihtoehtoja: (ja kun niin imelän pastellisia ovat, niin vielä ehdin osallistumaan tämän viikon p*askarteluhaasteeseenkin, sanotaanko öö..., vaikkapa tuolla keskimmäisellä, Ja siis pastelliväreistä ainoastaan se aina yhtä ihku vaaleanpunainen...:)

Tämän kortin leimasin on Class act:n, koristeina ruusuja, helmiä ja pitsinauhaa (käsinvirkattua espanjan mummon jäämistöistä, aina mietityttää raaskiiko käyttää...!). Teksti Safmatille tulostettu, Leimakuvan alla oleva reunustettu ympyrä on tästä stanssisetistä tuo isoin, tosi kiva! Väritykset Copiceilla ja vähän hehkua perfect pearlsilla.

Tässä ihana Mo Manningin leimasin ekaa kertaa käytössä, mukaan tarttui leimailutaivaasta. Väritelty Copiceilla (mun TÄYTYY saada lisää sävyjä, mä rakastan näitä kyniä!!), leimakuvan reunat rassailtu. Kortin reunoissa geelikynällä piirretyt 'tikit'. Tekstiympyrässä lukee 'new arrival' ja keskellä pieni sydännappi, jossa ohut paperinaru. Perhoset Martha Stewartin pienemmällä perhosleikkurilla ja maalailtu veteen lisätyllä Perfect pearlsilla. Kukat retroleikkurilla leikattu ja kahden alimman terälehdet leikattu Matrthan reunaleikkureilla 'doily lace' ja 'daisy'.


Tämän kortin leimakuva on Artfull stamperin ja väritelty... yllätys yllätys... Copiceilla...! :D Pohjapaperia vähän distresseilla reunoista väritelty ja päälle leimattu vähän Inkadinkadon kiekuroita. Reunaleikkurilla leikatun kaistaleen yläosassa tekstinauhaa ja vähän kukkia koristeina ('lehdet' kukkien alla ovat valkoisesta kukasta distresseillä ja saksilla tehtyjä)

4 kommenttia:

 1. WAU!! Upeita kortteja!! Mun lemppari on toi keskimmäinen, ihan kun tykkään kuvasta niin paljon!! =)

  VastaaPoista
 2. IHANIA!!!Mun suosikki on ensimmäinen. (Miten raaskit käyttää tuota mummosi tekemää valtavan kaunista pitsiä?) Kaikissa korteissa koristeluja on juuri sopivasti! Nuo vihreät lehdet oot käsitelly tosi kivasti!

  VastaaPoista
 3. Nämähän ovat upeita kaikki:))

  VastaaPoista
 4. Eka kortti on kyllä hempeilyn huippua!!! Ja ihania ovat nuo toisetkin :)

  VastaaPoista