maanantai 5. lokakuuta 2009

joulukorttia pukkaa...

Viimeaikoina on ollut vähän hiljaiseloa askartelun puolella, kyllä senverran voimille on käynyt uudenlaisen arjen opettelu, mutta pikkuhiljaa ei onneksi ole ihan niin väsynyt ja tänään miehenkin ollessa kotosalla pääsin livahtamaan askaroimaan :) Joulukorttia taas tuloksena, kuvan värittelin jo viikko sitten, nyt oli aikaa kokoamiseenkin.

Suloisen leimasimen ostin askartelukirppikseltä, ihastuin tähän todenteolla! En vain tiedä kenen leimasin tämä on, tietääkö kukaan? Kuva väritelty Distresseillä ja lumisade liquid perlsilla. Pohjaan leimasin Inkadinkadon leimasimella lumikiehkuroita ja päälle sivelsin perfect pearlsin heirloom goldia, eli ihanasti kimmeltää :) Kukka on Priman ja keskellä punainen dew drops.

Innostuin tekemään parit pakettikortitkin vielä tuolla samalla leimasimella, väritelty samoin kuin kortin kuva ja reunoille sipaistu myös Distressiä.

13 kommenttia:

 1. WAU! Upeat tagit ja joulukortti! Todella kauniisti väritetty kuvat! =)

  VastaaPoista
 2. Ihania! Oot kyllä tosi hyvä värittään ja kuva on suloinen! Ootko käyttäny vesisäiliökynää?

  VastaaPoista
 3. Tulin vastavierailulle. Upea joulukortti ja tagit! Kauniisti väritettyjä kaikki!

  VastaaPoista
 4. Ihana kortti. Lumisade näyttää myös tosi kivalta. Mitenköhän saisi itsensä valjastettua joulukorttien tekoon.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania nämä jouluisetkin ja niin kauniisti väritettyjä kyllä onkin suloinen tuo leimasinkuva myöskin.

  VastaaPoista
 6. tosi kaunis ja upea kortti! ja pakettikortit ovat myös tosi hienoja! noi lumisateet ovat kyl todella kivat ja hienot nois pakettikorteissa!

  VastaaPoista
 7. ..kyselit siitä kengästä..juu on käsitelty veden kestäväksi nimenomaan niiden aineiden yhdistelmällä, pohjaan on vielä reikiä porattu että voi ihan huoletta olla ulkona.
  Uusimmassa Ihana-lehdessä on kunnon ohjeet ja enemmän projekteja, mitä kaikkee niillä voi tehdä. =)

  VastaaPoista
 8. Upeaa jälkeä on värityksesi!! Todella kaunis kortti!

  VastaaPoista
 9. ..blogissani on sinulle jotain.. =)

  VastaaPoista
 10. Terppis Anitta! Tuo sun leimasin on Buzzcraftin. Niitä on nyt myynnissä erilaisina setteinä Paperellassa. (uutuudet lokakuu) :o)

  VastaaPoista
 11. Onpas herkullisen värinen! Nuo pakettikortit on kivoja kun kuva rajautuu reunojen yli. :) Ja kiitos vierailusta uudessa blogissani!

  VastaaPoista
 12. hieno kortti, samoten pakettikortit :)) tykkään, tykkään, tykkään!

  VastaaPoista
 13. Hei! Kävin kurkkaamassa blogissasi. Tavattiin Askartelukirppiksellä. Ihania kortteja olet tehnyt. Tykkään varsinkin tästä punasävyisestä. Mielettömän hyvin oletkin värittänyt.

  VastaaPoista