sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Hengissä ollaan!

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille ihanille ihmisille, jotka olette laskurista päätellen jaksaneet käydä sivuillani ihmettelemässä, vaikka mitään ei olekaan päivittynyt...

Ohi ovat onneksi kaikki juhlimiset vähäksi aikaa. Ja ei, älkää ymmärtäkö väärin, olen siis erittäin jouluihminen, mutta ensimmäistä kertaa olen tänä (tai siis viime) vuonna joutunut sovittamaan yhteen lapsellisen perhe-elämän, työn ja jouluvalmistelut. Lapset sairastelivat loppuvuoden vuoronperään: ensin tyttösemme sai vesirokon (salamana kirkkaalta taivaalta, koko ajan odottelin, että saadaan sikaflunssaa tai tavallista nuhaa...), siinä välissä juhlittiin myös 3-vuotissynttärit erittäin näppyläisenä :D (Käykääs ihmeessä kuikkaamassa, miten upean koristuksen Jeenni oli meille kakun päälle loihtinut, tytteli oli silmät ihmeestä levällään, kun kakku tuotiin pöytään ja vaikka kipeä päivänsankari ei kakkua halunnutkaan, niin palan koristetta jaksoi maistaa :D )

Kun Ninna parani vesirokostaan, väliin jäi yksi päivä, jolloin oltiin terveinä, sitten tulikin pojalle ihan tavan nuhakuume. Sitten kun se oli sairastettu, iskikin se vesirokko sitten poikaankin, tämä oli tietysti odotettavissa, kun ei sitä samaan aikaan saanut. Sitten joulupäivinä poikarukka sai vielä kauhean mahapöpön, vaatteet meni vaihtoon monta kertaa päivässä :( Siinä sitten väkersin joulukortteja ja muita valmisteluja kipeiden lasten kanssa :D

Joulukortteinkin kanssa kävi hassusti; vein jo aiemmin töihin kortteja näytille, josko jonkin saisi myytyä (että saa vähän ylimääräistä Leimailutaivaaseen mukaan! :D ). Yksi kortti vain siinä vaiheessa löysi uuteen kotiin, joten vein kortit kotiin ja ajattelin, että jes, mulla on riittävästi kortteja omiin tarpeisiin. No, meni pari päivää ja naiset töissä rupesi kyselemään, joko olin vienyt kortit pois, kun eivät olleet ehtinnet katsoa jne... Toin takaisin näytille ja sen jälkeen mulla olikin enää yksi kortti jäljellä, joten ei muuta kuin taas väkertämään kortteja... Siis tosi kiva, että tekivät kauppansa, mutta olin jo ollut helpottunut, että kortteja ei enää tarvitse tehdä jouluksi.

Pieni otanta joulukortteja vielä näytillekin, ilman sen enempiä selityksiä:

5 kommenttia:

 1. No johan teillä on tuuria ollut lapsilla.. :(
  mutta Wau, miten upeita kortteja! Kiva kun budjetti paisui Leimailutaivaaseen, siellä nähdään!
  Iloista alkavaa vuotta! =)

  VastaaPoista
 2. No voi, näinhän se lapsiperheessä usein menee!
  Ihania kortteja olet kuitenkin ehtinyt tehdä, eihän noita ihan hetkessä valmistu:))
  Mukavaa ja askartelun täyteistä uutta alkanutta vuotta:):)

  VastaaPoista
 3. Sellaista on elämä lapsiperheessä. Muistan aikoinaan, kun lapseni olivat vielä pieniä, niin meillä meni yksi joulun/uudenvuoden tienoo sairastellessa vesirokkoa kaikki neljä lasta perätysten. Nuorimmat olivatkin tosi kipeitä... Siihen aikaan kaksi nuorinta olivat jatkuvasti sairaita, kahden viikon putkia 40 asteen kuumeessa vuoron perään. Oli se elämää... Mutta... Kauniita kortteja olet tehnyt paljon! Hyvää uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 4. Teillä on ollut aikamoinen joulukuu, mutta kuitenkin olet jälleen saanut aikaiseksi ison kasan ihania kortteja :)
  Sulla on taito hyppysissä ja kortit on aivan ihania, voisin itsekin noita ostella ilomielin :D

  VastaaPoista
 5. Aivan IHANIA joulukortteja jaksoit väsätä kaiken hälinän keskellä!!! Mun suosikki on tuo Henry shaker-kortti. Mitä paperia/kartonkia nuo ihanat kultaiset reunat on?

  VastaaPoista