maanantai 26. huhtikuuta 2010

P*skarteluhaaste #36 - Ei leimakuvaa

Kokeilinpa minäkin vihdoin viimein tuota reunuspitsin tekoa. Lanka oli liian paksua, eikä virkkaaminenkaan taida olla ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaista, mutta kiva siitä silti mielestäni tuli. Näitä varmaan syntyy lisääkin! Huomasin, että ehdin kortillani vielä P*skarteluhaasteeseenkin, kerrankin (eihän leimattu teksti kai ole leimakuva...?)!



Kiirettä on pitänyt, taas kerran, tuntuu ettei ehdi edes hengähtää ja viikonloputkin menee yhdessä hujauksessa. Mutta ihanaa että saa aurinkoenergiaa, tuntuu että taas on kuin olis nukkunut talviunta ja taas ihana herätä luonnon kanssa :D

Toissa viikonloppuna vietettiin ihanaa aikaa kortteilun ja juoruilun parissa Riihimäellä, kiitos kaikille, oli oikein rattoisaa ja minut voi aivan varmasti bongata myös myöhemmissäkin tapaamisissa!

Reunuksen virkkailin launtaina matkalla, kun kävimme isännän kanssa Hesan suunnalla koeajamassa parit autot, kovasti on toisella osapuolella autonvaihtokuume. Vanhalla autolla tosin ajelimme vielä takaisin, joku lähiviikonloppu uusi yritys. Kovasti käy näköjään työstä tuo pelkääjän penkillä istuminen, olin ihan puhki, kun kotiuduimme x)

keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Forever friends-nallukka

Tämä kortti valmistui jo joku aika sitten, mutta hyvä, että jemmassa on jotain näytettävääkin :)


Väritykset Copiceilla ja reunoissa Distressiä, paperinauha leikattu MS:n reunaleikkurilla.

Heips kukkuu kaikille pii-iitkästä aikaa!

Kiirettä pitää... Meillä on sairasteltu, lapset vuorotellen olleet milloin nuhakuumeessa, milloin mahataudissa, joka kaatoikin ihan koko porukan. Toissa viikonloppuna kävin askartelukirppiksellä myymässä vähän ylimääräistä tavaraa, oli oikein mukava ja antoisa päivä, hauska oli nähdä sekä vanhoja että myös uusia tuttavuuksia. Tarttuipa muiden pöydistä sekä Sinellistä mukaan jotain uuttakin, mm. osa Distressin uusista sävyistä. Senverran on askartelurintamalla tapahtunut, että sain (siis isäntä sai) asennettua askarteluhuoneeseeni pari hyllyä ja tangon, johon saan stanssini roikkumaan. Vielä on järjestelypuuhat käynnissä, huoneesta ehkä kuvaa myöhemmin.

Olettekos kaikki jo löytäneet uudet sivustot?:


Kaikkea kivaa; keskusteluja laidasta laitaan, haasteita, tapahtumia yms... Ja kaveripyyntöjäkin hyväksytään :D

Vasta eilen huomasin, että olin saanut tällaisen ihanuuden Marilta :

Kiitos Mari, mieltä lämmitti kyllä kovasti!!

Some rules for the award.
1. Post the award.
2. Give it to 12 persons.
3. Link to the persons youre giving it to.
4. Tell them about the award.
5. Tell about the person who gave it to you.
(Anna tunnustus eteenpäin 12 henkilölle ja myös tunnustuksen antajalle maininta, sekä jokaiseen blogiin maininta tunnustuksesta, ja linkitä heidät kaikki postaukseesi!)

Annan tämän eteenpäin kaikille blogiystävilleni senkummemmin erittelemättä! Moni tämän näkyi jo saaneenkin :)