sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Joulukortti nro 2

Tätä vauhtia, kun joulukorttinsa tekee, niin minähän vuonna mahtaisi valmista olla... :D

Yksinkertainen kortti, hauska tuo kuva itsessään, ostin leimasimen Tuijalta askartelukirppikseltä. Kuva on vaan senverta leveä, ettei ihan kokonaan tavalliseen korttipohjaan mahdu, mutta ei tuo mun mielestä kauheasti haittaa. Kuva embossattu mustalla ja väritelty vähän Distresseillä, myös taivaalle levitelty iltataivasta. Lumia kattojen harjoilla ja maassa väritelty Perfect pearlsilla ja vielä korosteltu sieltä täältä liquid pearlsilla. Vielä jouluinen nauha ja musta kehys, koristeet jätin kokonaan pois, musta tuli kiva noinkin.

torstai 24. syyskuuta 2009

Tonnionnea, päivitystä ja päivittelyä

Ensiksikin, Vau! Tuhat kävijää, se on jo aika kivasti ja nopeastikin tullut. Iso kiitos kaikille teille, jotka olette blogiani käyneet ihmettelemässä! Mukava huomata, että oma blogi kiinnostaa muitakin ja ettei korttejaan tarvitse enää ihan yksin vain ihmetellä :) En olisi kyllä uskonut näin nopeasti saavuttavani noinkin isoa lukemaa, tästä se lähtee. Luotte kyllä uskoa itseen, kiitos myös ihanista kommenteista, joita olette jättäneet! En nyt ihan vielä namuja jaa, mutta kyllä jossain vaiheessa jollain syyllä :)

Blogi on ollut hiljainen pari viikkoa, ensinnäkin töihinlähtöni takia, ensimmäinen viikko oli aikamoista ihmettelyä ja väsynyt olin päästessäni ylitöiksi venyneiden päivien jälkeen kotiin. Lapset tosin tottuivat hoitoon yllättävän hyvin, ei ollut mitään suurempia itkuja ja tyttö tuntuu jo ihan viihtyvän, kiva juttu! Työtkin varmaan lähtevät sujumaan, kunhan saa hiukan nopeutta hommiin. Kunhan sinne töihin nyt taas pääsisi; meillä ollaan kulunut viikko sairasteltu jokainen vuorollaan, joten koko viikko on mulla mennyt kotona milloin itseni, milloin lasten takia. Harmittaa ja nolottaakin olla sairaslomalla heti, kun töihin palautui, vaikkakin pakkohan se on kotona sairastaa... Mietinkin, että lapset ehkä aluksi sairastelee enemmän hoitoon mennessään, mutta en nyt tällaista odottanut... Toivottavasti nyt saadaan olla terveinä pidemmän aikaa.

Jotain pientä on sentään syntynytkin, ettei ihan askarteluvieroitusoireet iske :) Ystävälläni oli tässä viikolla syntymäpäivät, mutta saa lahjan olosuhteiden pakosta vasta jälkikäteen. Käteen osui kaapista tuollainen Tiimarin pyöreä vanerirasia, joka koki muodonmuutoksen:


Pääsin vihdoinviimein käyttämään tätä suloista Greetin farmin leimasinta, minkä ensimmäisen kerran näin Maijun käsittelyssä ihanan kukkameren ympäröimän ja ajttelin heti, että tuon mä haluun! Kuva väritelty vesiväreillä. Purkin kannen reunukseen käytin ensimmäistä kertaa myös ihanaa Martha Stewartin doily lace -reunusleikkuria, minkä tilailin jenkkilästä. Kannessa ruskeaa colorcorea, jota hiekkapaperilla raspailtu. Kukat ovat Petaloon suloisia valmiita pikkukukkia, jotka saapuivat viime viikolla monen muun ihanuuden kanssa yllätyskirjeessä ihanalta ystävältäni Jenniltä, kiitos vielä kerran, Jenni!!! Kannessa on toisella puolella vielä pieni rusetti samasta nauhasta, joka purkkia kiertää. Purkin sisäpuolen koristeiksi arvelin Mariannejen riittävän :D Pohjassa on vielä käsinkirjoitettu synttäritervehdys, joka purkin tyhjennyttyä paljastuu...

sunnuntai 13. syyskuuta 2009

töihin...!

Kello on nyt 04.30 ja mä valmistaudun ensimmäiseen työpäivääni kolmen kotona vietetyn vuoden jälkeen. Mun työni ehti näiden vuosien aikana vaihtua saman talon sisällä aivan toiseen työtehtävään yt:den myötä. Eli tänään alkaa siis uusien töiden opettelu, aikaiset aamut (työ alkaa 05.30) ja aivan uusien työkavereiden nimien opettelu. Eniten jännittää, miten lapset oppivat päiväkotiin; tyttöni, joka kohta täyttää kolme, uskoisin alkushokin jälkeen viihtyvän uusien kavereiden ja virikkeiden parissa, puolitoistavuotias poikani säälittää enemmän, hän kun on nii-iin äitinpoika, aina lahkeessa kiinni, vähän herkkis luonne muutenkin. Just yksi kaveri totesi, että heillä meni vuosi sopeutuessa... Voih! Katsellaan nyt, kuinka käy...!

Eilen tein parit synttärikortit 50 vuotta täyttävälle enolleni. Pääsin vihdoinviimein edes vähän leikkimään Bigshotillani! :)



Oli ensin tarkoitus, että äidin kanssa laitetaan yksi kortti yhteisenä, mutta äiti ei osannut päättää ja niin laitamme omat kortit, siinä vaiheessa vähän harmitti, että tuli aika samantyyliset, varsinkin kun on sama leima ollut käytössä (Inkadinkadon iso synttäri-tausta). Koristuksia aika vähän, enemmän keskityin tosiaan kokeilemaan Bigshottia. Onnea-teksti ja numerot Provocraftin Typewriter.

Jeps, nyt lähden katsastamaan uuden työn, hyvää viikkoa kaikille!

keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Terveisiä Lapista

Juuri huomasin Jehkotar cardchallengen ja taidankin osallistua tällä kortilla ensimmäiseen haasteeseeni :)

Nyt on viikon lomareissu takanapäin. Kemijärvellä asti käytiin mökkeilemässä ja lauantaina isännän serkun häissä Rovaniemellä, missä hääruokana oli perinteistä oikein hyvin muhinutta porokäristystä, NAM! Korttitarpeet oli tietysti mukana ja yhtenä iltana tekaisinkin lopullisen hääkortin, mihin olin itsekin tosi tyytyväinen. Idea korttiin lähti Miijjan todella hyvin tehdystä shakercard-demosta ja sitä ihasteltuani halusin minäkin kokeilla. Tämän kortin tekeminen oli todella hauskaa!

Pohjana ihan tavallinen valkoinen korttipohja, mitä väritelty Distresseillä. Shakerin kehys on Sinellistä ostettuja valmiita diecutteja ja kehyksen alla piirtoheitinkalvoa. Shakerin sisällä kirkkaita mikrohelmiä. Leimakuva saatu joskus joltain kaupanpäällisinä, väritelty vesiväreillä. Isot kukat Priman ja lisänä pikkuruusuja. Love-riipus on omasta varastosta ja tuo ihana nauhakoriste on ostettu askartelukirppikseltä, ikävä kyllä en muista keneltä...

tiistai 1. syyskuuta 2009

Hääkorttia taasen

Taas yksi hääkortti syntyi, vaihtoehtoisena korttina hääparille ensi lauantaille. Leimasin on Sinellin viime lauantain ostoksia ja taustapaperikin löytyi tarjouksesta. Kuva on mustalla embossattu ja väritelty Perfect Pearlseilla. Pitsin olen liimannut kuvan ympärille tiukalle, jolloin sain sen nousemaan pystyyn kehykseksi. Ja siis näitä ovaaleita ei vielä ole Bigshotilla leikattu, vasta niitä stansseja odottelen... Koristeena nauha ja muutama helmenvärinen lasihelmi. Kortti on luonnossa vaaleampisävyinen, mulla on kuvien ottamisessa vielä PALJON opittavaa, ei oikein valotukset meinaa ikinä onnistua...

Uusi lelu

Saanen esitellä: uusin aarteeni, Bigshot! Tämän hankkimisen kanssa olen soutanut ja huovannut vuoden alusta asti, mutta nyt se on hommattu ja olen kovin ihastunut! Bigshot oli oikeastaan se tärkein syy lähteä myymään Vantaan askartelukirppikselle viime lauantaina, laite kun oli Sinellissä vielä alennuksessakin. Kirppis oli menestys, rahat tosin jo kulutettu Sinelliin ja Cut@homeen, jonka löysin Taavan suosituksesta, kiitos oikein kovasti, Taava! Odottavan aika on kovin pitkä, innolla odotan uusia stanssejani, tosin ihan peruskamaa näin aluksi.



Kirppiksellä oli kovin mukavaa, ensimmäiset pari tuntia kävi kovakin kuhina, asiakkaita riitti. Olin aamusta paikalla vasta 9.20, joten muiden pöytiä en ehtinyt tutkimaan/tyhjentämään, ennen kuin vasta iltapäivällä, onneksi jotain sentään oli vielä jäljellä ja tarttui jo sieltä mukaan :)
Ihaninta kirppiksellä oli saada uusia ystäviä ja kasvot monelle seuraamalleni blogille!